Kispályás foci

2018.08.20. 20:56

Címvédés a békéscsabai Esti Kupán  

Címvédéssel zárult a békéscsabai Tréning Centerben az Esti Kupáért kiírt kispályás labdarúgótorna döntője.

A sorozat keretében 9 együttes csatázott közel másfél hónapon keresztül. A küzdelem két csoportban folyt, körmérkőzés után az első két helyezett keresztjátékkal döntötte el a finálét érő helyek sorsát. A harmadik helyért a Sziszi-Szita legyőzte a Csabagyöngyét, a döntőt pedig a tavalyi győztes, Gyöngy Presszó és a csorvási Malom Söröző vívta. Ez a két csapat azonos csoportból jutott a fináléba, ahol előzetesen a címvédő nyert. A Pozsár Gábor vezette Gyöngy ezúttal sem ismert pardont: csak a negyedik góljukra válaszolt a Malom, majd Kvasz András beállította az 5–1-es végeredményt.

Végeredmény: 1. Gyöngy Presszó, 2. Malom Söröző (Csorvás), 3. Sziszi-Szita, 4. Csabagyöngye. A győztes csapat névsora: Beliczay Olivér, Cseke Tamás, Ekker Attila, Kvasz András, Murvai Dávid, Nemes Gábor, Pozsár Gábor, Farkas Ferenc, Farkas Zsolt, Futaki Krisztián, Sebők Krisztián, Toldi Balázs, Tolnai Ferenc. A torna legjobb játékosai: Ekker Attila (Gyöngy Presszó), Kaszai Norbert (Csorvás), Mochnács Attila (Sziszi-Szita).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában