Összefoglaló

2024.05.05. 19:06

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. május 5.

A vasársem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. május 5-én.

Beol.hu
a nap legfontosabb hírei, összefoglaló, hírösszefoglaló
Hírösszefoglaló ma is egy helyen

Széles utat, gumifákat! Így hangzik a motorosok körében jól ismert mondás. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság azonban a hangzatos jókívánság mellett minden évben hasznos elméleti és gyakorlati ismeretekkel is szeretne segíteni abban, hogy a motorosok biztonságban közlekedjenek az utakon. Így volt ez szombaton is a békéscsabai repülőtéren.

Anyák napján egy megható videóval köszöntötte az édesanyákat a Békés Vármegyei Rendőrség.

Hevesi Tamást köszöntötte szólóénekesi pályafutása 30. évfordulója alkalmából dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere. Hevesi Tamás a Gyulai Virágok Fesztiválja keretében adott különleges koncertet szombat este a fürdővárosban.

Együttműködést kötött nemrégiben a vietnámi Saigontourist Hospitality College és a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC). Ennek keretében csaknem egy hónapot tölthettek Ho Shi Minh-városban BSZC-és diákok szakoktatókkal. Belekóstoltak a vietnámi konyhába, a magyar konyha remekeit pedig ők mutatták be az Újházi- tyúkhúslevestől és a rozéra sült kacsamelltől a birkapörköltig az ázsiai kollégáiknak, a vendéglátást tanuló diákoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában