Fejlesztés

2024.04.20. 07:53

Pihenőboxot kaptak a tehenek Zsadányban

Többek között 500 férőhelyes pihenőboxos, gumipadozatos istállóval bővült a Zsadány Malom ’97 Kft., a cég beruházását a minap adták át.

Licska Balázs

A Vidékfejlesztési Program segítségével valósították meg a fejlesztést Zsadányban, amelyet a napokban adott át a családi gazdaság vezetőivel, Árpád Arnolddal és Árpád Márkkal közösen Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára, Kozsuch Kornél, a kamara vármegyei elnöke és dr. Kovács József országgyűlési képviselő.

pihenőbox, tejtermelő, gazdaság, fejlesztés
Jelentősen fejlesztették a tejtermelő gazdaságot, pihenőboxot is kialakítottak. Fotó: Lehoczky Péter

A tejtermelő gazdaságot 500 férőhelyes pihenőboxos, gumipadozatos istállóval bővítették, valamint egyebek között takarmánykészítéshez szükséges gépeket, etetőkocsit, rakodógépeket, szervestrágyaszórót és silószállító pótkocsit szereztek be – ismertette Győrffy Balázs és Feldman Zsolt is a közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!