Celebfigyelő

2022.02.13. 08:24

Mihalik Enikő új fotóját imádják követői, Balázs Pali sorsfordító jubileumot ünnepel

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami Békés megyei származású celebjeink háza táján történik! Dőlj hátra, mi szállítjuk neked az infókat.

G. Cs.

Csak úgy érkeznek a szivecskék a békéscsabai születésű szupermodell, Mihalik Enikő legújabb posztjához. A többség nem csak emojival, de írásban is kifejezi véleményét: "Gyönyörű vagy Enikő!".

A békéscsabai születésű ex valóságshow szereplő, Baukó Éva imádja kutyáját, Szofit, így ezt a héten megosztotta követőivel is. Na de kié az a fehér plüssmedve a háttérben?

Újabb felejthetetlen pillanatokon van túl a szintén békéscsabai születésű szájharmonika virtuóz, Pribojszki Mátyás. Az elmúlt hétvégén csapatával, a Jumping Matt And His Combo-val egy fergeteges koncertet adott Budapesten, a Muzikum Klub & Bisztróban.

Balázs Pali énekes huszonöt évvel ezelőtt indult el Békéscsabán, térdig érő hóban élete első koncertjére, tele izgalommal, felfokozott várakozással. Az évek során kiderült, hogy ez az alkalom több volt mint egy koncert, sorsfordító, varázslatos este lett belőle. A koncert végén interjút készített vele a Békés Megyei Hírlap, ami másnap nyomtatásban is megjelent. A hírlap bekeretezett példányát az énekes azóta is nagy becsben tartja. Mint korábban megtudtuk, az előadó a természetes szépség híve.

Egy egészen különleges busz érkezett a Népligetbe! Hidrogénüzemű üzemanyagcella dolgozik benne – olvasható népszerű sportriporterünk, a Gyomaendrődön nevelkedett Szujó Zoltán friss posztjában. A jármű általános jellemzőiről és műszaki paramétereiről a videóból tájékozódhatunk.

A Rádió1 újkígyósi műsorvezetője, Rákóczi Ferenc mintha disznóvágásra készülne. Ám új bejegyzéséből kiderül, hogy erről azért nincs szó, részt vett egy mangalica térkép bemutatón és főztek is ezzel az alapanyaggal, méghozzá Serényi Zsolt mesterszakáccsal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!