Közélet

2007.03.21. 19:03

Bochkorék Békéscsabán is eldobták a bumerángot

Kisebb forgalmi dugón kellett áthajtaniuk a megyeszékhely városközpontjában szerdán az autósoknak. A Szabadság téren ugyanis sátrat vert egy rádiós stúdió.

Frankó Marianna

Békéscsabáról közvetítette reggeli show-műsorát az egyik országos kereskedelmi rádió. A Bumeráng három műsorvezetője reggel hattól délután háromig szórakoztatta a helyszínen ácsorgó békéscsabai közönséget és a rádió hallgatóit.
— Színpadon teljesen más dolgozni, mint a budapesti stúdióban. Itt egyből látom a közönség reakcióját, bele tudok nézni a szemekbe. Így könnyen tesztelhetők a poénok — osztotta meg gondolatait a kihelyezett vidéki élő adások szépségeiről Boros Lajos. A rádiós műsorvezető a hetedik éve működő Mosoly-turné történetéről is beszélt:
— Hármunk közös ötlete volt az országjárás. Míg azonban mi, Voga János barátommal hajlamosabbak vagyunk a kompromisszumokra, Bochkor Gábor töretlenül kitartott az elképzelései mellett, és kiharcolta ezt a mobil stúdiót a Mosoly-turné számára. Így nem kell lemondanunk az állandó stúdiónk műszaki felszereltségéről és kényelméről, ugyanakkor közvetlen kapcsolatot tudunk teremteni a közönségünkkel is.
A kora reggeli órákban kezdődő show-műsor három házigazdájának az a feladata, hogy jó kedvre hangolja ébredező hallgatóit. De mitől derül fel egy műsorvezető hajnalok hajnalán?
— Valaki mindig van a csapatban, aki jókedvűen ébredt és kirántja a többit a morcosságból. Számítunk állandó hallgatóinkra is, akik szinte már családtagjainkká váltak. Ez a harminc-negyven ember reggelente folyamatosan küldi SMS-ben a jobbnál jobb poénokat, telefonál, jó kedvre deríti az egész stábot — avatott be a reggeli műsorkészítés titkaiba Boros Lajos.
Egynapos békéscsabai látogatása után sátrat bontott a Mosoly-turné, és csütörtökön már Baján szórakoztatja élő műsorral a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!