Kék hírek, bulvár

2016.10.21. 14:59

Focista lányok csapódtak fának, ketten életveszélyben

Meg nem erősített információink szerint a Mezőberény női csapatának tagjai szenvedtek súlyos autóbalesetet péntek délután a Békés megyei Kamut felé vezető úton. Úgy tudjuk, a kocsiban négyen ültek, épp focimeccsről tartottak hazafelé.

beol.hu

Súlyos baleset történt péntek délután Kamut külterületén: fának ütközött egy gépkocsi a települést a 44-essel összekötő úton.

Információnk szerint az autóban négy fiatal nő utazott, közülük ketten életveszélyes, egyikük súlyos, negyedik társuk könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotó: Kiss Zoltán. A képre kattintva galéria nyílik!
[/caption]

A Beol.hu helyszínen tartózkodó munkatársa úgy értesült: a sérültek valamennyien a Mezőberényi FC tagjai és valószínűleg egy mérkőzésről tartottak hazafelé. Kollégánknak azt mondták: az autó legalább 3-4 fát letarolt az ütközés során, az egyik kereke kitört, a műszerfal egy darabja kiszakadt a helyéről.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotó: Kiss Zoltán. A képre kattintva galéria nyílik!
[/caption]

A békéscsabai és a mezőberényi hivatásos tűzoltók dolgoztak a helyszínen, egy sérültet feszítővágóval kellett kiszabadítaniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!