Kék hírek, bulvár

2016.02.11. 09:36

Négy esetben riasztották a megye tűzoltóit

Szerdán négy beavatkozást igénylő káreseményhez riasztották a tűzoltókat a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító szakemberei.

bekes.katasztrofavedelem.hu

Nagykamaráson megdőlt fa villanykaró, míg Békéscsabán úttestre dőlt fa, illetve letört faág veszélyeztette a közúti forgalmat. Előbbi esetben a mezőkovácsházi, míg az utóbbi két esetben a békéscsabai hivatásos tűzoltók hárították el a veszélyt – írja honlapján a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A műszaki mentések mellett egy tűzeset is volt szerda este. Csabacsűdön tanyaépülettel egybeépített, két helységből álló harminc négyzetméteres melléképületben keletkezett tűz. A tűz átterjedt a födémre és a tetőszerkezetre is, az épületrészben tárolt tárgyak megégtek, személyi sérülés nem történt.

A káreseményhez a szarvasi és orosházi tűzoltókat riasztották. A kiérkező egységek a melléképületből három darab propán-bután gázpalackot távolítottak el, a lángokat rövid időn belül megfékezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!