Nyugdíjasok találkozója

2024.04.26. 11:13

Kardoskúton vendégeskedtek a nyugdíjas közösségek

Tíz nyugdíjas klub és egyesület képviseltette magát a Kardoskúti Radnóti Miklós Nyugdíjas Klub meghívására a járási szintű nyugdíjas találkozón

Csete Ilona

Tíz nyugdíjas klub vendégeskedett a kardoskútiaknál

Fotó: Őzse Péter

Nagy igyekezettel készültek a helyiek a vidékről érkezett meghívottak fogadására a művelődési házban. A nagyterem díszbe borult, az asztalokon illatos gyöngyvirágcsokrok sorakoztak. Az előtérben kedves szóval és fogadó itallal várták a hölgyek a százhúsz vendéget. A helyi klub részéről Vargáné Neller Borbála klubvezető köszöntötte a megjelenteket, majd Varga Pál településvezető kiemelte, hogy közösségben lenni, erre időt és figyelmet fordítani fontos, még ha ebben a szép időben akár a kertészkedésnek is lehetne szentelni a szabadidőt. 

– Mindig szívesen látjuk e nagyterem falai között mindazokat, akik a dolgos munkásévek után a jól megérdemelt nyugdíjas éveiket töltik – olvasható a település honlapján.

Elmondta, hogy a rendezvény kapcsán elgondolkodott azon, hogy vajon a következő generációknak mennyire lesz fontos a személyes találkozás idősebb korukra, vajon hogyan és merre változik a világ. Varga Pál szerint rajtunk is múlik, hiszen, ha nem hagyjuk veszni az emberi kapcsolatokat és ennek értékeit, akkor jó lesz az irány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában