Közélet

2015.05.22. 17:30

A gyermeknap egyenlő a Csabagyöngyével

Idén is a Csabagyöngye szervezi a Városi Gyermeknapot Békéscsabán. De az elmúlt évekhez hasonlóan a legkisebbeké május teljes utolsó hete. A kulturális központ a jövő héten rendezi meg a 100xSzép Gyermekfesztivált. (x)

BEOL

Az intézmény részben rendszeres gyermekprogramjait kínálja most díjtalanul, részben a családoknak nyújt közös kikapcsolódási lehetőséget.

A legkisebbek Hevesi Imi Varázsének nevű zenés foglalkozásán, a Kerekítő és a Picimaci foglalkozásokon vehetnek részt szüleikkel. A 100xSzép Gyermekfesztivál kiemelkedő rendezvénye kedden (június 26-án) a Kolompos együttes Furulyás Palkó című műsora. A délután fél ötös kezdésnek köszönhetően igazi családi program lehet az esemény. Ráadásul a belépés díjtalan (bár a terem korlátozott befogadó képessége miatt jegyhez kötött, amit előzetesen a kulturális központ információs pultjánál kérhetnek).

A Városi Gyermeknap idén is a Csabagyöngyénél lesz. Május utolsó vasárnapján a kulturális központ a Munkácsy Mihály Múzeummal és a Békés Megyei Könyvtárral közösen szervez izgalmas, szórakoztató és látványos programokat. A színpadon a Nyulambulam zenekart, a Napsugár Bábszínházat, a Csabai Színistúdiót, illetve Tücsök Petit és Hangya Levit láthatják majd a gyermekek és szüleik.

A 100xSzép Gyermekfesztivál és a Városi Gyermeknap programjai díjtalanul látogathatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!