Kék hírek, bulvár

2015.03.03. 09:08

Élete végéig rács mögé kerülhet a családirtó

Tényleges életfogytig tartó börtönbüntetés kiszabását kérte a Békés Megyei Főügyészség a „magyarbánhegyesi lövöldözőként” elhíresült vésztői férfi ellen, aki tavaly májusban két embert megölt, két másikat pedig súlyosan megsebesített. Vádat emeltek bűnpártolás miatt a férfi volt élettársa ellen is.

BEOL

A Békés Megyei Főügyészség előre kitervelten, aljas célból, több ember sérelmére elkövetett emberölés és lőfegyverrel való visszaélés miatt emelt vádat a magyarbánhegyesi családirtóként is emlegetett vésztői férfi ellen. Bűnpártolás miatt vádat emeltek a férfi volt élettársa, egy 44 éves büntetlen előéletű vésztői nő ellen is.

Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk: halálos lövöldözés történt tavaly májusban Magyarbánhegyesen, ahol két ember meghalt, két másik pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Akkor megírtuk, információink szerint a gyilkos férfi számára kedvezőtlen ítélet született egy gyermekelhelyezési perben, ezért robbanhatott ki a tragédia. A férfi három éves kislánya előtt, fegyverrel vett elégtételt korábbi párján és mindazokon, akiket az asszony lakhelyén talált.

A főügyészség a vádlottal szemben tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását kérte. Az eljárás a Gyulai Törvényszék előtt folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!