Sport

2014.10.30. 16:15

A békéscsabai Hursán György két győztes találata

A héten kétszer mérkőzött meg egymással Telkiben a Magyar és a Macedón U18-as korosztályos labrdarúgó-válogatott. Mindkét mérkőzést a hazai csapat nyerte, kedden 2—1-re, csütörtökön 1—0-ra.

BEOL

A győztes gólt mindkét mérkőzésen a békéscsabai Hursán György szerezte.
Az első találkozón a 74. percben Sallai Roland bal oldali szögletét követően Hursán György fejelt 5 méterről a kapu közepébe.

A második mérkőzésen az 54. percben a jobbhátvédet játszó Hursán György fejelt a vendégek kapujába. 

A két felkészülési mérkőzés után a gádorosi származású, korábbi válogatott középpályás, Pisont István így értékelt az MLSZ-hu-nak. — A játékosok elhitték, hogy fegyelmezett, szervezett csapatjátékkal sikerülhet mérkőzéseket nyerni, és az elmúlt két győztes meccs ebben megerősítette őket.

Minden kerettag jó hozzáállással dolgozott, megvalósították a kért feladatokat, így a macedónok nem tudtak játékban fölénk nőni, egy-egy kontrából alakítottak ki helyzeteket. Jó tempójú meccseket játszottunk, és ami a legfontosabb, végre van győzelem a csapatban.

A sikerek olyan energiákat szabadíthatnak fel a játékosokban, amelyek később még nagyon fontosak lehetnek. A kerettagoknak most már kiemelten kell figyelniük arra, hogy klubcsapatukban próbálják meg felnőtt szintre beverekedni magukat, mert a megfelelő versenyeztetés elengedhetetlen a további fejlődésük érdekében.

Szeretnék köszönetet mondani a futballistáknak az egész heti munkájukhoz, a klubjaiknak pedig ahhoz, hogy mindenben segítették a válogatott munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!