Közélet

2014.08.21. 18:18

Összetartozókról szólt a nagyszénási tábor

Sátrak, bográcsban és tárcsán készülő ételek — ez is hozzátartozik a nagyszénásiak által harmadik éve megrendezett Összetartozunk tábor mindennapjaihoz.

Cs. I.

Egyenpóló, sok nevetés, rengeteg együtt töltött idő, tartalmas programok — így jellemezhetjük a nagyközség testvértelepüléseiről érkezett fiataloknak a helyi ifjúsággal közös, a vakáció idejére meghirdetett egyhetes programját.

— Illyefalváról, Magyarcsernyéről, Magyarszentmiklósról is érkeztek fiatalok, akik a nagyszénásiakkal töltenek egy hetet — ezt már a fiatalok körében mondta Nyemcsok János polgármester. A Zala megyei Magyarszentmiklós vezetője, Horváth Zoltán idén személyesen is meggyőződött arról, milyen remek programokat szerveznek a házigazdák.

— Ezek a napok arról szólnak, hogy élő legyen két település kapcsolata. Erre kiváló lehetőség az Összetartozunk tábor — mondta. Az Illyefalváról érkezett Petke Andor másodjára jött, úgy fogalmazott, ő még olyan csodát, mint a Mini Magyarország látványossága, nem látott. A fiatalok jártak Ópusztaszeren is, helyben pedig színházi előadást láttak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!