Közélet

2014.08.21. 17:26

Sarkadon a városszépítők jelöltje Bende Róbert

Függetlenként, a Sarkadi Városszépítő Egyesület jelöltjeként méreti meg magát újra Bende Róbert, a város jelenlegi polgármestere.

BEOL

Elmondta, Sarkad már 2010-ben is kinyilvánította, hogy politikamentes közéletet, nyugalmat akar, erre a városszépítő egyesület a garancia. A képviselőjelöltjeivel a kompromisszumkeresés, a város- és közösségépítés hívei, Sarkad valamennyi lakosa érdekében kívánnak dolgozni.

Fő cél a munkahelyteremtés, de kultúrában, turizmusban és szociális téren is akad tennivaló. Hangsúlyozta: a független jelölt előnye, hogy nyitott mindenkivel szemben, és hogy a kormánnyal eddig is partneri kapcsolatban állt.
 
A Sarkadi Városszépítő Egyesület képviselőjelöltjei: Nagyné Maczák Mária (1. sz. evk.), Baracsi Julianna (2. sz. evk.), dr. Pintér Gabriella (3. sz. evk.), Mórocz Tibor Attila (4. sz. evk.), Molnár Kitti (5. sz. evk.), Nagy Imre (6. sz. evk.), Mitykó Pál (7. sz. evk.), Molnár László (8. sz. evk.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!