Közélet

2014.08.01. 14:06

Bemutatta a Fidesz békéscsabai jelöltjeit

Egy személy kivételével a Fidesz-KDNP ugyanazt a csapatot indítja az őszi önkormányzati választásokon.

BEOL

— Egyetlen személycsere kivételével ugyanazt a csapatot indítja az októberi önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP, mint négy esztendővel korábban — hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyen Hanó Miklós, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje mutatta be pártja egyéni körzetekben induló jelöltjeit.

Hanó Miklós elmondta, ugyanabban a felállásban szeretnék folytatni azt a munkát, amelyet Vantara Gyula polgármesterrel és a Fidesz frakcióval már 2006 óta végeznek. Hanó Miklós kiemelte, a munkahelyteremtést és a meglévő munkahelyek megőrzését tartjuk a legfontosabb célunknak.

A tájékoztatón bemutatták az indulókat. Eszerint Bíró János (Zelenyánszki Pétert váltja), dr. Kerekes Attila, Tímár Ella, dr. Ferenczi Attila, Bíró Csaba, Futaki Sándor, Kiss Tibor, Herczeg Tamás, Hanó Miklós, dr. Csicsely Ilona, Zelenyánszkiné dr. Fábián Ágnes és Kutyej Pál lesznek a Fidesz-KDNP jelöltjei a megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!