Sport

2014.08.01. 10:10

Meggondolták magukat a mezőberényiek

A szűk játékosállományra hivatkozva mégsem él a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatósága által felkínált lehetőséggel a Mezőberény labdarúgó-csapata, ezért a sorban következő Békés indulhat el a megyei I. osztályban. Az együttes vezetősége már korábban is jelezte, vállalná a megmérettetést.

BEOL

A legújabb és immáron véglegesnek tűnő tervek alapján marad a két csoportos lebonyolítási rend a megye harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban. A visszalépések miatt a korábbi 17 helyett csapán 15 egyesület jelezte, hogy ifjúsági csapattal indul az új évben, ezért az alábbi besorolásokkal rajtol az idény.

A csoport: Atletico Békéscsaba, Békéssámson, Doboz, Gádoros, Gerla, Kaszaper Kevermes, Köröstarcsa, Kunágota, Magyarbánhegyes, Medgyesegyháza, Mezőmegyer, Nagyszénás, Pusztaföldvár, Zsadány. B csoport: Csárdaszállás, Gerendás, Kamut, Kardos-Örménykút, Kétsoprony, Kötegyán, Medgyesbodzás, Nagybánhegyes, Szarvasi FC II., Telekgerendás, Végegyháza.

Mindkét pontvadászat kezdési időpontja: augusztus 23. Az „A” csoportban őszi-tavaszi időrendben 15-15 fordulót rendeznek (várhatóan 2015. június 21-i zárással), a „B” csoportban szintén oda-visszavágó lesz, amit rájátszás zár.

<!-- Meggondolták magukat a mezőberényiek A szűk játékosállományra hivatkozva mégsem él a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatósága által felkínált lehetőséggel a Mezőberény labdarúgó-csapata, ezért a sorban következő Békés indulhat el a megyei I. osztályban. Az együttes vezetősége már korábban is jelezte, vállalná a megmérettetést. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!