Közélet

2014.07.13. 12:58

A recept nem, a külső viszont sokat változott

Az ország legizgalmasabb, legszebb élelmiszer- és italcsomagolásait díjazó Pakk csomagolásdizájn-versenyen kategóriagyőztes fődíjasként végzett a Szent András Sörfőzde új palackdizájnjaival.

Cs. I.

A verseny közel félszáz indulójából mindössze hárman érdemelték ki a Kategóriagyőztes Fődíjas címet.

Huszonhárom csomagolás került a döntőbe, és fődíjasként hirdették ki a szentandrási sörfőzde prémium kézműves söreit. A Békés megyei győztes egyik, állandóan jól teljesítő terméke a pilsner-típusú alapsör, az Ogre mellett a többszörös aranydiplomás a tradicionális baksör, a Fekete.

A nemzetközi kézműves sörversenyen ugyancsak fődíjas a fekete duplabak Black-Rose.

A szentandrási sörök rajongói körében különösen népszerű Betyár Király is megújult arculattal, új címkével indult neki az idei sörszezonnak.

A nyári prémium kézműves sörfelhozatalban különösen népszerűek a hazai piacon igazi specialitásnak számító, magyar szüretelésű gyümölcsön érlelt Szent András meggyes, illetve Szent András szilvás sörök, amelyek megjelenésükben szintén megújultak. Mindeközben a korábbi, bevált békésszentandrási receptúrák nem változtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!