Közélet

2014.03.06. 11:13

Három Vogue-ban is pózol Mihalik Enikő

A magyar modellek új generációja egyelőre még nem tudja felvenni Mihalik Enikő tempóját. A békéscsabai szépségnek 2014-ben egyelőre minden összejön. Szinte már lehetetlen követni, mikor hol szerepel.

BEOL

Az utóbbi hetek a megjelenések szempontjából elképesztően sűrűek, egymást érik a csodásabbnál csodásabb anyagok. Mihalik Enikő ráadásul azzal büszkélkedhet, ami tényleg csak nagyon kevés modellnek jön össze, hogy az év első hónapjában három különböző Vogue magazinban is felbukkant már - olvasható a Glamour oldalán.

Először a holland kiadás sorozatában gyönyörködhettünk, majd pedig a mexikói változatban címlapon és rögtön két divatanyagban is szerepelt. Nem kellett sokat várni a harmadikra sem, hiszen a török Vogue legfrissebb számában egy farmeres anyagban pózol. A helyenként kicsit pikáns sorozatot Liz Collins készítette a topmodellről. Egyszerűen imádnivaló! Ez az igazi mesterhármas!

A kép forrása: glamouronline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!