Kultúra

2013.07.22. 18:38

Novodomszky Éva kapta az idei bronz Szarvas-szobrot

Bál a víz felett címmel hirdetett jótékonysági rendezvényt a Szarvasért Alapítvány.

Cs. I.

A címzettek olyan tehetséges szarvasi fiatalok, akiknek a továbbtanulása nehézségekbe ütközik.

— Rendezvényünkkel jót akarunk tenni. Olyan szarvasi fiatal tehetségeket kívánunk támogatni, akiknek a továbbtanulásuk folytatása, tehetségük kibontakoztatása nehézségbe ütközik. Köszönjük, hogy a szarvasiak, a Szarvasról elszármazottak és azok, akiknek valamilyen kötődésük van a városhoz, mellénk álltak, és segítik célunk elérését — fogalmazott Závogyán Judit, az alapítvány elnöke.

A rendezvény fővédnöke Babák Mihály polgármester volt. Elfogadta a vendéglátók invitálását Dankó Béla országgyűlési képviselő, Fekete Péter, a Jókai színház igazgatója és Gazsó L. Ferenc, az MTV alelnöke is.

Megtudtuk, a jótékonysági célok önzetlen támogatása mindig jellemzője volt a szarvasiaknak. Az alapítvány is több jótékonysági esemény résztvevője, szervezője volt, akár az idős rászorulókról, akár a külhoni magyarokról volt szó.

A kis bronz Szarvas szobor díjat is ilyenkor adják át. Az elismerést olyan szarvasi fiatalok kaphatják meg, akik a város jó hírét öregbítik és viszik szerte az országban, világban. E gondolat jegyében, a közvélemény-kutatások egyhangú véleménye alapján úgy döntött a kuratórium, hogy idén a szobrot Novodomszky Éva tévés műsorvezető kapja meg, melyet az alapítvány elnöke, Závogyán Judit adott át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!