Kék hírek, bulvár

2009.02.06. 11:22

Családok verekedtek Sarkadon, egy embert megszúrtak - frissítve

Korábbi sérelmek miatt csapott össze két család ma délelőtt Sarkad főterén, egy embert szúrt sebbel kórházba szállítottak. Az esetnek tegnap már volt egy első fordulója.

b. i.

Tudósítónk helyszíni jelentése szerint nem sokkal tíz óra előtt Sarkad központjában, a posta előtt több tucat ember verődött össze, majd két család korábbi sérelmei miatt szóváltás alakult ki, ami tettlegességig fajult.

A szemtanúk a helyszínen kést, vascsövet és más eszközöket láttak, amelyeket a verekedés résztvevői be is vetettek egymás ellen. Egy embert - úgy tudjuk, Cz. R. helyi lakost - szúrt sérüléssel szállítottak kórházba, állapotáról egyelőre nem tudunk részleteket.

A rendőrség gyorsan közbeavatkozott, így nagyobb tragédia nem történt.  Több résztvevőt előállítottak, jelenleg ezek meghallgatása folyik.

Lapunk helyi forrásokból úgy értesült, hogy péntek este volt már egy összecsapás a két család között, de nem a város szívében, hanem az egyik család háza körül. A csütörtöki eset személyi sérüléssel sem járt.

Címkék#sarkad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!