Kultúra

2008.10.30. 18:21

Andy Vajna megnézte Dobó Katát (galériával) - frissítve

Este fél hétkor szállt le Andy Vajna, az ismert magyar származású hollywoodi producer magánhelikoptere a békéscsabai reptéren. A filmes személyiség - akinek nevéhez számos világsiker fűződik - egykori élettársa, a jelenleg Békéscsabán játszó Dobó Kata ma esti előadását tekintette meg.

f. m. - Beol.hu

A színésznő a Lüzisztraté című színdarab címszereplője a Jókai Színházban.

— Szórakoztató a darab, nagyon élvezem az előadást — értékelte röviden az első felvonás utáni szünetben a darabot. A producer elmondta, egy hónapot tölt Budapesten, ahová az előadás után azonnal indul is vissza. Sajnálta, hogy csak most értesült a Csabai Kolbászfesztiválról, mert akkor mindenképpen korábbra időzítette volna a látogatását a Viharsarokba.

A vele egy páholyban ülő Fekete Péter színházigazgató azzal vígasztalta a producert, hogy a megvendégelésére kolbásszal készült. Így a szórakoztató előadás után a hamisítatlan csabai ízekkel is megismerkedhetett Andy Vajna. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!