Sport

2015.01.28. 08:54

Újra érezhette a siker ízét a Viharsarki FC

A Viharsarki FC számára rosszabbul nem is kezdődhetett volna az alsóházi rangadó: már a második percben vezetést szerzett a Csömör Jenei révén. A félidő utolsó perceiben azonban felpörögtek az események.

BEOL

Pioneers Viharsarki FC—Rubeola FC Csömör 4—3 (4—1)

NB I-es futsal mérkőzés, Békéscsaba, 150 néző. V.: Futó, Moldván, Temesi. Pioneers: Könyves — Szarka, Lukucz, Knyihár, Bondár. Cs: Patka (kapus), Veres, Sztojka, Dócza, Dohányos, Tóth G., Laksteter, Horváth B., Zsömbörgi. Edző: Kiss László.

Csömör: Varsányi — Józsa, Szűcs, Jenei, Varga. Cs.: Husz, Tősér, Smeló, Maruzsi, Gyárfás. Vezetőedző: Takó Csaba.

Középkezdés után azonnal egyenlíthettek volna a Pioneers játékosai, ám ezerszázalékos ziccerben hibáztak. Ezt követően felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Az 5. percben Sztojka révén egyenlített a hazai együttes. A folytatásban a csömöriek két kapufát is lőttek, a házigazdák helyzetei azonban kimaradtak.

A félidő utolsó perceiben felpörögtek az események. A 18. percben Laksteter megszerezte a vezetést a VFC-nek, majd egy perccel később kétszer is bevették a Rubeola kapuját a hazaiak, előbb Szarka, majd Knyihár lőtt gólt, így megnyugtató háromgólos Pioneers előnnyel mentek pihenőre a csapatok.  A második játékrész ismét vendég találattal kezdődött, a 21. percben Józsa volt eredményes.

A folytatásban a hazaiak sorra kihagyták a lehetőségeiket, míg a Csömör a 33. percben Varga Cs. révén harmadik gólját is meglőtte, így izgalmassá vált a végjáték.

G.: Sztojka, Laksteter, Szarka, Knyihár ill.: Jenei, Józsa, Varga.

Kiss László: — Örülünk a győzelemnek. Sajnos elég sok fordulónak kellett eltelnie ahhoz, hogy újra érezhessük a siker ízét. Látjuk a hibáinkat, és még nagyon sokat kell dolgoznunk azért, hogy a rájátszásban biztosítsuk NB I-es tagságunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!