Békés vármegye

2024.05.12. 19:01

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: shutterstock

Lényegében egymásnak adják a kilincset a csabai sztárkakas rajongói Békéscsabán, a Fekete-tanyán. Kint jártunk csütörtökön délelőtt Sanyi kakasnál, Fekete Vanda tanyatulajdonosnál, és láttuk azt is, milyen a város közkakasának viszonya például Gatyás Kázmérral, a baromfiudvar urával. Sanyi sápadt ugyan, sokat fogyott, de reggelente már kukorékol, eszik, iszik, biztonságban érzi magát.

Milyen volt a matematika érettségi? – erről meséltek Békéscsabán az evangélikus gimnázium végzősei. Volt, aki szerint összességében könnyű volt, volt, aki szerint viszont nehéz.

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság szolnoki rangadója előzetesen nehéznek ígérkezett, hiszen az ellenfél tavasszal élcsapatnak számít. A 3–1-es győzelem azonban arra utal, hogy a játékosok tudták kezelni a kialakult helyzetet. A Hír FM vendége Csató Sándor, a Békéscsaba 1912 Előre FC NB III.-as labdarúgócsapata vezetőedzője volt, akivel Gyemendi Réka beszélgetett.

A tavalyi Richter Érdemérem Különdíj után a napokban átvehette a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat is dr. Bánhegyi Róbert János klinikai onkológus, belgyógyász, haematológus, a gyulai Onkológiai Központ centrumvezető-helyettese. A Dr. Bánhegyi Róberttel folytatott podcast beszélgetésünkben a munkásságáról és legújabb elismeréséről beszélgettünk.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában