Közélet

2006.02.28. 19:01

Kivitelezőt kellett váltani, de elkészült a gyulavári tornaterem

Kedden lezajlott a gyulavári tornaterem műszaki átadása, a használatbavételi engedély várhatóan hamarosan rendelkezésre áll — mondta el sajtótájékoztatón Juhász János alpolgármester.

BEOL

Az ünnepélyes átadás március 18-án lesz egész napos program keretében. A régóta hiányzó, a városrész egész lakosságának szóló létesítmény önkormányzati beruházás. Az alapkövet 2004 decemberében helyezték el, és 2005 augusztusában kellett volna az épületet átadni. A kivitelező cég azonban csődbe ment.

A beruházás az eredetileg tervezett 130 millió forintból valósult meg a tervezéstől a tornaterem felszereléséig. A 768 négyzetméteres bruttó alapterületű épület nettó területe 665 négyzetméter. A sportcélokat szolgáló tornaterem 400 négyzetméteres. Nemzetközi versenyek megtartására nem, de oktatási célú, s amatőr versenyek lebonyolítására alkalmas. Majdnem 50 négyzetméteren közösségi rendezvények folyhatnak Gyulaváriban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!