Kultúra

2008.04.07. 16:54

Uhrin Benedek: nem hívnak, mert irigyek rám

Uhrin Benedek, a hazai könnyűzenei élet különös figurája, aki régen túl van már a nyolcvanon is, igencsak megharagudott internetes honlapjának korábbi készítőire.

l. j.

— Eddig nem volt számítógépem így nem is tudhattam, hogy a honlapon rajongóim nem tudják meghallgatni a számaimat, mindegyikből csak néhány másodpercet lehetett lejátszani — számolt be szerkesztőségünknek Uhrin Benedek, aki miután mindezt felfedezte, saját tulajdonú honlapot indított.

— Ezen a honlapon majdnem félszáz dalomat mindenki elejétől a végéig meghallgathatja, így bízom benne, hogy ezentúl nem írnak majd olyan dühös hozzászólásokat a rajongóim, mint az előző honlapon.

Arra a kérdésre, hogy miért hallhatjuk mostanában olyan ritkán, az idős énekes csak annyit mondott: nem hívnak, mert irigyek rám! Ráadásul — tette hozzá — buták is a koncertek szervezői, mert nem mérik fel, hogy Magyarországon már lassan én vagyok az egyetlen, aki tényleg tud dalszövegeket írni, mások mindig csak ugyanazt a két mondatot ismételgetik.

Uhrin Benedek elárulta: legjobban annak örülne, ha a békéscsabai sportcsarnokban koncertezhetne. Mint mondja, afelől nincs kétsége, hogy rajongói színültig megtöltenék a stadiont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!