Közélet

2014.11.03. 10:35

A fővárosi kolbászfesztivál nem a csabai ellenrendezvénye

A budapesti Disznótoros Kolbászfesztivált nem békéscsabai, hanem egy budapesti szervezőiroda szervezi, az Oldtimer Show Kft – reagált a csabai kolbászfesztivál szervezőinek véleményét tartalmazó cikkünkre Kiss Tamás, az Oldtimer Show Kft. ügyvezetője.

M. P. M.

Kiss Tamás hangsúlyozta, a hír nem „felröppent”, hanem országos reklámkampánya van a budapesti rendezvénynek: TV, rádió, újsághirdetések, óriásplakát stb.

– Ott hirdetjük a rendezvényt, ahol érdemes. Megtévesztésről nincs szó! A Disznótoros Kolbászfesztivál hirdetései egyértelműen jelzik, hogy Budapesten lesz a rendezvény. Senki sem gondol arra, hogy a Csabai Kolbászfesztivál „elköltözne”. A budapesti rendezvény nem a Csabai Kolbászfesztivál ellen irányul.



– A Csabai Kolbászfesztivál örök. Van, volt és lesz! A Disznótoros Kolbászfesztivál Budapesten lesz, a Csabai Kolbászfesztiváltól időben és távolságban is (220 kilométer) jól elkülönül. A Csabai Kolbászfesztiválra októberben egy emberrel sem megy kevesebb látogató a budapesti Vasúttörténeti Parkban rendezendő novemberi Disznótoros Kolbászfesztivál miatt.

Kiss Tamás kitért arra is, hogy a Disznótoros Kolbászfesztivál teljesen más felépítésű rendezvény, mint a Csabai Kolbászfesztivál. Míg az utóbbi gerincét a kolbászgyúró versenyek adják, addig a budapesti rendezvény a mezőgazdasági gépek és a motorizáció köré épül fel, a rendezvényhelyszín sajátosságait kihasználva. Leszögezte: utánzásról nem is lehet szó!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!