Közélet

2013.01.19. 20:41

Bemutatta Békés megyei jelöltjeit a Munkáspárt

Valamennyi Békés megyei választókerületben jelöltet kíván indítani a Munkáspárt a 2014-es országgyűlési választáson — jelentette be a párt szombati sajtótájékoztatóján Gál Ferenc.

p. g.

A Munkáspárt megyei elnöke elmondta, hogy minden térségben megkezdődött a felkészülés a jövő évi választásra a helyi koordinátorok vezetésével. Az I. számú, békéscsabai központú kerületben Bánhegyi József, a II. számú békési központúban Dávid István, a gyulai, központú, III. számú kerületben Szőke János, míg a IV., orosháziban Gál Ferenc irányítja a munkát koordinátorként.

Bánhegyi József hangsúlyozta, megyét érintő programjukban a foglalkoztatási helyzet javítását, a mezőgazdaság fejlesztését és a feldolgozóipar erősítését fontos célként jelölték meg.

- Mindenképpen meg kell állítanunk a fiatalok elvándorlását, de hatékonyabbá kell tennünk az idősellátást is, hiszen a megyében sok a nyugdíjas - tette hozzá Bánhegyi József. A Munkáspárt az oktatás területén a minőségi szakmunkásképzést és a megyei felsőoktatási intézmények gazdasági helyzetének javítását tartja a legfontosabbnak.

- Sikeresnek ítéljük meg Békésben a rendőrség munkáját, ám úgy gondoljuk, hogy növelni kellene a rendőrök létszámát, és a technikai feltételeiket is érdemes javítani Békés megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!