Közélet

2009.02.20. 14:46

Rácz Oszkárt választották az orosházi kórház megbízott igazgatójának

Miután lemondott az orosházi kórház igazgatója, dr. Gervain Mihály, információink szerint helyettese, dr. Grósz Miklós látta volna el a vezetői feladatokat a kórházi SZMSZ szerint. Ám ő hasonlóan döntött, még tegnap lemondott helyettesi pozíciójáról. Ma zárt ülésen dr. Rácz Oszkár urológus adjunktust választották vezetőnek.

cs. i.

Az orosházi képviselő-testület pénteki zárt ülésén megbízott vezetőnek választotta dr. Rácz Oszkár urológus adjunktust 14 támogató szavazattal. Az előterjesztő, dr. Kalmár Mihály egészségügyi tanácsnok az előterjesztés során hangsúlyozta, a szakember húsz éve gyógyít Orosházán, személye nem megosztó.

Felkérte a testület a jegyzőt, hogy mihamarabb írjon ki pályázatot a kórház igazgatói állására. Ez várhatóan megtörténik még február utolsó napjaiban. A pályáztatás után körülbelül 2-2,5 hónap múlva lehet az orosházi kórháznak új vezetője.

Alakult egy 5 tagú felügyelő bizottság is, ők az átadás-átvétel folyamatát kísérik figyelemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!