Röplabda

2024.05.03. 09:11

BRSE: hozták az első meccset a szegediek ellen

Sok pihenője nem maradt a Békéscsabai RSE-nek az NB I.-es rájátszásban, hiszen a hétfői Budaörs elleni 5–8. helyért megrendezett, vereséggel záruló békéscsabai csata után csütörtökön már a pontvadászat utolsó szakaszát, a 7. helyért zajló párharcot kezdte meg, mégpedig hazai pályán a Vidux-Szegedi RSE ellen.

Gajdács Pál

A Tisza-partiak kispadján az a Milodanovic Andrea ült, aki egykoron másodedzőként Békéscsabán is hosszabb ideig dolgozott.

A csabai lányokon nem érződött az erőltetett menet miatti fáradtság, nagy akarattal és figyelemmel küzdöttek és hozták az első játszmát. A másodikban hátrányba kerültek, de sikerült megfordítaniuk az állást és a harmadik játékban sem hagytak esélyt vendégeiknek. Mindez azt jelenti, hogy a vasárnapi szegedi találkozón egy esetleges győzelemmel befejezhetik az idei NB I.-es szezont.

Nagy Attila: – Koncentráltan játszott a csapat, dicséretes, hogy a második szettben nagy hátrányból fordítottunk. Bízom benne, hogy vasárnap lezárjuk a párharcot.

Békéscsabai RSE–Vidux-Szegedi RSE 3:0 (17, 22, 21)

NB I.-es női röplabdamérkőzés, a 7. helyért, 1. találkozó. Békéscsaba, 55 néző. V.: Takács, Mezei. Békéscsaba: Mikus 6, Budai 13, Fekete G. 19, Gajdács 8, Eged 4, Szatmári 5. Csere: Nánási, Erdei (liberók), Hermeczi 1, Mészáros, Matuska. Edző: Nagy Attila.

Az egyik csapat két győzelméig tartó párharc állása: 1–0 a Békéscsaba javára. Folytatás: vasárnap este Szegeden. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában