Labdarúgás

2024.04.18. 06:42

Berényben nem jutott melegvíz a sporiknak

Az elmúlt hétvégi bajnoki- és kupameccseken tizenhat esetben villant a piros lap, legalábbis ennyi utánpótlás és felnőtt játékos ügyét tárgyalta hétközi ülésén az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB). Az Atletico fiatal labdarúgója kapta a legsúlyosabb büntetést, akinek ez az év máris lezárult. Két edző sem ülhet le csapata kispadjára hosszabb-rövidebb időre – derült ki a szervezet által kiadott értesítőből.

Bakulya Mihály

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az eltiltott felnőtt játékosoknál Szabó Alex Imre (Medgyesegyháza) és Nagy Balázs (Medgyesegyháza) 4-4, Oláh Ambrus (Szeghalom), Szűcs Damján Róbert (Békésszentandrás), Viczián Dániel (Békéscsabai MÁV), Asztalos Balázs Andor (Tótkomlós), Kovács József (Kevermes), Liszkai Patrik (Battonya), Kiss Zoltán Pál (Battonya), Rafael Rinaldó (Gádoros) és Szabó Gergő (Sarkad) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzést lesz kénytelen kihagyni.

Az utánpótláskorú labdarúgók esetében Bóna Levente Zsolt (Mezőhegyes U17) és Nagy Attila Sándor (Szeghalom U16) 1-1 soron következő bajnoki meccsről, Szabó Márton Imre (Sárréti Gyöngyhalász U19) pedig a következő kupamérkőzéstől fog hiányozni. Lakatos Tibor (Atletico SE) 2024. május 31-ig, míg Pálfi Máté (Sárréti Gyöngyhalász U19) 2024. május 7-ig lett eltiltva a játéktól.

Két edzőt is „felfüggesztett” a grémium. Közülük a csabacsűdi ifik mesterének, Gombár Györgynek három hétvégén kell elkerülnie a kispadot, a kunágotai Korpa Jánost pedig a hétvégi mérkőzésen fogják nélkülözni.

A kluboknál színes lapok halmozásáért a Békésszentandrási HMSE 17 500, a Medgyesegyháza SE 16 000, a Dévaványai SE 12 500, a Békési FC 12 500, a Kondorosi TE 12 500 forint pénzbüntetést kapott. A Mezőberényi LE egyelőre megúszta írásbeli feddéssel, amiért nem biztosított meleg vizet a játékvezetői öltözőben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában