Röplabda

2024.04.30. 10:04

A hetedik helyért játszik a Békéscsabai RSE az NB I.-ben

A hetedik helyért játszhat a Békéscsabai RSE NB I.-es női röplabdacsapata, miután a hétfő esti harmadik összecsapáson 3:1-es vereséget szenvedett a Budaörsi DSE-EMERICUS SE együttesétől.

Gajdács Pál

A fekete-sárga mezes békéscsabaiak nem tudták megadásra kényszeríteni budaörsi ellenfelüket, így az 5. helyet, a 7. helyért játszanak majd az NB I.-ben

Forrás: Archív fotó

Fotó: Bencsik Adam

Nagyon rosszul kezdett Nagy Attila együttese, az első játszmát ugyan szoros küzdelemben, de elveszítette. A lelkes budaörsiek biztosan hozták a második felvonást is. A BRSE-nek sikerült szépítenie, de a negyedik játszmában ismét a Budaörs bizonyult jobbnak, így összesítésben 2–1-re megnyerte a párharcot.

A másik ágon az egykor szebb napokat megélt Gödöllői RC és a Vidux-Szegedi RSE mérkőzött. A párharc két találkozón dőlt el a Pest vármegyeiek javára, így az 5. helyért Gödöllői RC– Budaörsi DSE-EMERICUS SE mérkőzést rendeznek. A Békéscsabai RSE a 7. helyért játszhat a Vidux-Szegedi RSE ellen.

Békéscsabai RSE–Budaörsi DSE-EMERICUS SE 1:3 (–22, –15, 23, –21)

NB I.-es női mérkőzés, az 5–8. helyért, 3. találkozó. Békéscsaba, 45 néző. V.: Varga A., Szarka. Békéscsaba: Mikus 9, Budai 18, Fekete G. 13, Gajdács 4, Szatmári, Mészáros 3. Cs.: Erdei, Nánási (liberók), Matuska 5, Gulyás 4, Gergácz, László. Edző: Nagy Attila. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában