labdarúgás

2019.02.12. 18:05

Két klubnál is új elnököt választottak

Két megyei egyesületnél is tisztújítást tartottak pénteken, ennek hozományaként a Békésszentandrási Hunyadi Mátyás SE és a Sarkadi Kinizsi LE vezetősége is megújult.

A kelet-békési egyesületnél Koppányi Gábor elnöknek, illetve az általa irányított grémiumnak járt le a mandátuma, az egykori cukorgyári városban pedig a Kovács Zoltánné Tankó Edit vezette elnökség megbízatása telt le.

Békésszentandráson az első számú vezetőnek Hamza Zoltánt választotta meg a Hunyadi tagsága, amely további négy elnökségi tagnak is bizalmat szavazott. Koppányi Gábor változatlanul a vezetésben maradt, ahová bekerült még Farkas Péter, Lestyan Goda Mihályné és ifj. Virág Imre. Összeállt a háromtagú felügyelő bizottság is, amelynek Banász Gábor, Juhász Attila és Szécsi Gábor lett tagja. Ők az első ülésen nevezik meg az elnököt.

Az új vezetőség hétfőn egyeztet a felnőtt csapatot alkotó játékosokkal, illetve a megbízott edzőként működő Székely László edzővel.

Szabó Zsolt személyében Sarkadon is új elnök került a labdarúgó egyesület élére. Érdekesség, hogy a 28 esztendős sportvezető még aktív játékos is. Alelnökként Sajti Sándor és Gyebnár György segíti a munkáját, míg elnökségi tagként került a vezetésbe Bali István. A korábbi elnök, Kovács Zoltánné Tankó Edit a gazdasági vezetői funkciót tölti be, ezzel segítve a váltást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában