Köszöntő

2024.05.08. 13:51

Újszülöttek köszöntésére érkeztek az orosházi családok - galériával, videóval

Az orosházi babaköszöntőnek immáron sokéves hagyománya van. Az önkormányzat nevében a polgármester félévente megszervezi azt az ünnepi alkalmat, ahol ajándékokat adnak át az újszülötteknek és szüleiknek. Szerdán 68 baba érkezett a Petőfi művelődési központba a babaköszöntőre.

Csete Ilona

Édesanyák, édesapák kíséretében érkeztek a babák a babaköszöntőre. A gyermekműsor után Dávid Zoltán polgármester nagyon jó érzésnek nevezte a  találkozás lehetőségét.

babaköszöntő
Anyukák, apukák és az újszülöttek egymással is jót beszélgettek. A szerző felvétele

– Csoda, akit most a karjukban tartanak. Nincs annál nagyobb áldás, mint amikor gyermek születik egy családba, ahol szeretettel várják. Városvezetőként az egyik legörömtelibb feladataim egyike az, amikor köszönthetem a legifjabb orosháziakat. Most összesen 68, a tavalyi év második felében született orosházi babát köszönthetünk. Kívánom, hogy mindannyiuknak legyen hosszú, boldog, szép élete, önöknek pedig szülőként sok örömük a gyermekükben. Éljenek meg velük minden pillanatot, adjanak a gyermekeknek szárnyakat, s aztán aggódjanak értük, amíg próbálgatják azokat. Mert ez az élet rendje – fogalmazott a városvezető, végül az önkormányzat ajándékait adta át a megjelenteknek.

Babaköszöntő a városházán: Dávid Zoltán köszöntötte az újszülötteket. A szerző felvétele

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában