Turizmus

2024.05.17. 09:31

Újságírók tekertek két napon át Békéscsabán

Újságírókat látott vendégül a közelmúltban Békéscsaba, akik két napon keresztül megismerkedtek többek között a város kerékpárút-hálózatával, kerékpárosbarát szolgáltatóival, valamint a Wenckheim turista- és kerékpárúttal – ismertette Opauszki Zoltán, a Békéscsabai Turisztikai Egyesület elnöke, a város turisztikáért és környezetvédelemért felelős tanácsnoka.

Licska Balázs

Az újságírók megismerkedtek többek között Békéscsaba kerékpárút-hálózatával is. Fotó: Opauszki Zoltán Facebook-oldala

A Facebook-oldalán azt írta, hogy a MAKETUSZ (Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség) és a Békéscsabai Turisztikai Egyesület szervezésében érkeztek Békéscsabára országos elérésű médiacégek újságírói. A számukra tartott tanulmányút lebonyolításában segített az Arcanum Hotel – amely Az év kerékpárosbarát szolgáltatója lett tavaly –, a CsabaPark, a Csabai Rendezvénypajta, a Munkácsy Emlékház, az Árpád Pálinkatanya, a Frankó Tanya és Haluskaház, a Veszely Csárda, valamint bemutatkozott a Knyihár-féle házikolbász is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában