Számos fejlesztést terveznek

2024.05.22. 10:56

Meghirdette programját Ribárszki Péter és csapata Kondoroson

Szilárd burkolatú út- és járdahálózat javítása, felújítása; családok támogatása, fiatalok helyben maradásának ösztönzése; vállalkozásokat ösztönző és fejlesztő lehetőségek támogatása; közvilágítási hálózat fejlesztése, korszerűsítése. Többek között ezek a célok szerepelnek Ribárszki Péternek, a Fidesz-KDNP kondorosi polgármester-jelöltjének és csapatának céljai között. Mottójuk: „Szeretünk Kondoros”.

Nyemcsok László

Ribárszki Péter elmondta, a kondorosiak jóvoltából, immár 10 éves polgármesteri tapasztalattal, és a közösen elért eddigi eredmények birtokában bizton állíthatja, hogy elhivatott, következetes és kitartó munkával a város még szerethetőbbé, még szebbé, vonzóbbá és élhetőbbé tehető.

választás, választás 2024, Kondoros. Fiidesz-KDNP
Kitűzték a célokat, a képen Boldis Zsolt (balra), Vári Ferenc, Miléné Kalhammer Éva, Tuska Tibor, Ribárszki Péter, Kozsuch Kornél és Pataki Ferenc. Forrás: Facebook/Ribárszki Péter oldala

Ezen célok elérése, a közösségért való tenni akarás, valamint a csapatunk mottója „Szeretünk Kondoros” ad nekem erőt ahhoz, hogy ismét polgármester jelöltként mérettessem meg magam a június 9-ei, önkormányzati választáson. 

Csapatában a Fidesz-KDNP színeiben induló képviselő-jelöltek és a pártszövetség támogatásával induló függetlenek egyaránt vannak. A névsor: Boldis Zsolt, Kozsuch Kornél, Miléné Kalhammer Éva, Pataki Ferenc, Tuska Tibor és Vári Ferenc.

A polgármester programjukról kiemelte, a fentiek mellett szerepel ebben a kerékpárút-hálózat bővítése, felújítása; a belterületi útépítési program lehetőség szerinti folytatása; a Többsincs Óvoda épületének bővítése, korszerűsítése; az óvodai játszóudvar bővítése. Hasonlóan munkahelyteremtő vállalkozás fogadására alkalmas ipari terület kijelölése, fejlesztése; turisztikai fejlesztési lehetőségek feltárása, kiaknázása; a civil közösségekkel való szoros együttműködés, együttgondolkodás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában