Összefogás

2024.05.17. 09:27

Klímákkal szerelték fel iskolájuk termeit a gádorosiak

Gádoroson a Kisboldogasszony Katolikus Általános Iskola valamennyi tanterme hűtő-fűtő klímákkal felszerelt. Példás összefogás és több évnyi kitartó munka sikere ez.

Csete Ilona

Minden osztályteremben van klíma. Fotó: Facebook

Gádoros község lakosságát arról tájékoztatta közösségi oldalán a Kisboldogasszony Katolikus Általános Iskola igazgatója, hogy az idei jótékonysági bálon és akcióban összegyűlt 1 millió 300 ezer forintból újabb három darab hűtő-fűtő klímaberendezést szereztek be. Mostantól valamennyi tantermünk hűtő-fűtő klímákkal felszerelt. Példás összefogás és több évnyi kitartó munka sikere ez – fogalmazott Kozmer Imre. Az igazgató érdeklődésünkre azt is elmondta, a  fejlesztés végén a tanári szobába is került egy. Iskolájuk 100 százalékban klimatizált.

– Több éven át a jótékonysági bál, akciók és saját költségvetés felhasználásával értük el, hogy mind a 12 tanterem a nagy melegben temperálható. Gondoltunk a téli időszakra is, hiszen a gázárak emelkedése komoly kiadásokkal terhelte meg a költségvetésünket. A klímákat fűtésre is tudjuk használni – fűzte hozzá az intézmény vezetője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában