Főzőverseny

2024.05.13. 10:38

Jó hangulatban telt a falunap Körösújfaluban - galériával

Majálist és falunapot szerveztek szombaton Körösújfaluban, a rendezvényt főző- és sportversenyek, koncertek tették változatossá ezúttal is.

Licska Balázs

Főzőversenyt is szerveztek a falunap keretében. Fotó: Lehoczky Péter

Szabó Csaba polgármester elmondta, a programok sora pénteken kezdődött a májusfaállítással. A szombati, Herceg Margit emlékére szervezett főzőversenyen harminc csapat készített birkapörköltet, öt gárda pedig hagyományos ételekkel szállt ringbe. Sportos eseményekkel szintén várták az egyleteket és a közönséget, volt biliárd-, kispályás futball- és büntetőrúgó-verseny. Az éjszakába nyúlóan pedig koncerteket és diszkót szerveztek a településvezető szerint összességében jól sikerült, jó hangulatú, sok érdeklődőt vonzó eseményen.

Nagyon jó hangulatban telt a szombati falunap Körösújfaluban – így értékelt dr. Kovács József országgyűlési képviselő is a Facebook-oldalán, aki gratulált a település vezetőségének és minden szervezőnek az eseményhez. Kiemelte, hogy Szabó Csaba polgármester hosszú évek óta elkötelezetten szolgálja a közösségét, ő pedig továbbra is támogatja őt ebben az elhivatott munkájában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában