Útfelújítás

2024.05.21. 12:12

Megújul az Elek és Kétegyháza közötti útszakasz

Rég várt beruházás valósul meg hamarosan Elek térségében, megújul ugyanis a várost Kétegyházával összekötő útszakasz. A mindkét település számára fontos fejlesztést Lázár János jelentette be az elekieknek pénteken tartott utcafórumán.

Vásári Erzsébet

Végre valóban megújul a számukra oly fontos, Elek és Kétegyháza közötti útszakasz.

Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

Végre megújul az Elek és Kétegyháza közötti útszakasz – adta hírül kedden Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Beszámolójából kiderült, hogy május 17-én, péntek délután Lázár János építési és közlekedési miniszter érkezett Elekre, ahol egy mezőgazdasággal foglalkozó családhoz látogatott el, majd utcafórumot is tartott. De mindenekelőtt dr. Kovács József országgyűlési képviselővel hatszemközti megbeszélést folytattak, ahol a települést érintő fontos ügyekről egyeztettek.

Lázár János lakossági fórumon jelentette be az Elek-Kétegyháza útszakasz felújítását Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

Szelezsán Györgytől megtudtuk: Lázár János a megbeszélésen tájékoztatta arról, hogy az általa vezetett minisztérium biztosítja a szükséges forrásokat a régóta várt útfelújítás megvalósításához, majd rögtön ki is adta számára a feladatokat annak érdekében, hogy minél hamarabb elkezdődhessen a beruházás, ezt követően a fórumon nyilvánosan is bejelentette, hogy végre valóban megújul a számukra oly fontos, Elek és Kétegyháza közötti útszakasz.

Végül elárulta, hogy a mihamarabbi megvalósítás érdekében kedd reggel a hivatalban dolgozó kollégáival el is kezdték a szükséges adminisztrációs munkálatokat, ahogy azt a miniszter kérte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában