Ünnepség

2024.05.03. 17:12

Elballagtak a Harruckern végzős diákjai - galériával

Négy osztály közel hatvan diákja ballagott el a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumból pénteken délután. Az ünnepségen köszöntőt mondott Czeglédiné Szappanos Anita, az intézmény igazgatója.

Papp Gábor

Tokai Nikolett 11. a osztályos tanuló verssel köszönt el a végzősöktől, míg a búcsúzó beszédet Zsótér Viktória, 11. a osztályos tanuló mondta el. A végzős diákok búcsúzóját Lukóczki Erika mondta el.

ballagás, Gyula, búcsúzás
Elballagtak a Harruckern diákjai pénteken délután. Fotó: Kiss Zoltán

Az ünnepségen jutalmak is gazdára találtak. Könyvjutalmat vehetett át Rácz Marietta, Galisz János, Szél Levente, Berndt Tibor, Lukóczki Erika és Boda Dominika Mária. A szülői munkaközösség díjait ebben az évben Boda Dominika Mária és Berndt Tibor érdemelte ki. Az iskola mellett működő alapítvány 10 ezer forintos utalványát Szekerczés Szandra és Vadi Szabolcs kapta.

A Bölcs Bagoly Díját Szél Levente vehette át, a Daróczy László Emlékdíjat pedig az SZKTV-n elért kiemelkedő eredményéért Nacsa István kapta.

Az ünnepség rendhagyónak számított, mert a technikusok a szakképzési törvény változásaival összhangban jövőre ballagnak majd, amivel párhuzamosan jövőre tesznek majd szakmai érettségit, illetve idegen nyelvből is jövőre érettségiznek majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában