Szolgáltatások

2024.05.13. 14:00

ABC-ben nyílik meg ismét a posta a Lencsésin

Keddtől, május 14-étől ismét elérhetők a postai szolgáltatások a Lencsési lakótelepen, a Lencsési út 15. szám alatti Pietro ABC-ben – jelentette be hétfőn a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Szarvas Péter polgármester, Varga Tamás alpolgármester és Csányi Illés önkormányzati képviselő, valamint a boltot üzemeltető és a Magyar Posta Zrt.-vel partneri szerződést kötő Kenyér Trade Kft. ügyvezetője, Gurszki Tibor.

Licska Balázs

Szarvas Péter elmondta, másfél éve zárt be Békéscsabán a kilencből hat posta. Az elmúlt időszakban Jaminában és Gerlán váltak vállalkozások révén ismét elérhetővé a szolgáltatások, keddtől pedig ez igaz a Lencsésire is. A lakótelepen, a kertvárosi övezetekben és Fényesen mintegy 16 ezren élnek, számukra a posta újbóli megnyitása növeli a mindennapok kényelmét. 

Gurszki Tibor, Szarvas Péter, Csányi Illés és Varga Tamás jelentette be, hogy keddtől ismét elérhető a posta a Lencsésin. Fotó: Licska Balázs
Gurszki Tibor, Szarvas Péter, Csányi Illés és Varga Tamás jelentette be, hogy keddtől ismét elérhető a posta a Lencsésin

A városvezetőhöz hasonlóan Varga Tamás és Csányi Illés ugyancsak kiemelték, hogy milyen komoly feladatot vállalt fel a Kenyér Trade Kft., a cég megteremtette a postához szükséges feltételeket. Gurszki Tibor ügyvezető elmondta, hogy az ábécében a csekkbefizetéstől a csomagfeladáson, -átvételen át a nyugdíjfelvételig elérhetők lesznek azok a szolgáltatások, mint amelyek a Munkácsy utcai nagypostán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában