Visszatekintő

2024.04.28. 20:37

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

A rendőrség kijelölte a péntek reggeltől szombat reggelig tartó Speedmarathon ellenőrzések helyszíneit. Békés vármegyében is számos helyen lesz sebességellenőrzés.

Megújul az úgynevezett Rakéta, a Petőfi utca és az Andrássy út sarkán lévő emblematikus békéscsabai épület.

A Wenckheimek a térségnek hitet és reményt adtak. Erre van szükségünk ma is. Hogy érdemes itt élni, jó ide hazatérni és van jövő. Van békési jövő, és van magyar jövő – fogalmazott a vasárnap délelőtt Szabadkígyóson megtartott megemlékezésen dr. Takács Árpád. Vármegyénk főispánja a gróf Wenckheim Krisztina születésének 175. évfordulója alkalmából a Szent Anna kápolna mögött található Wenckheim kriptánál tartott eseményen mondott ünnepi beszédet.

Hogyan lehetne hatékonyabban fellépni a túlszaporodott galambok ellen Békéscsabán, ezzel kapcsolatban dolgozott ki egy intézkedési tervet Vass Csaba, a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető-helyettese, egyeztetve például a gyérítést végző vállalkozóval, a társasházakkal.

A szarvasi hivatásos tűzoltók az autókra borult fát eltávolították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában