Válogatás

2024.03.03. 11:19

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Felsorakozott az óvodásokból és főként kisiskolásokból álló gyerekszázad szerdán délelőtt Békéscsabán, a Békés vármegyei főkapitányság tornatermében. A Kis rendőrök nagy napja elnevezésű programot Szombati Andrea sajtószóvivő találta ki. Feltűnt neki, hogy a farsangi rendezvényeken mennyien öltöztek egyenruhába, és milyen jól mutattak. Több mint száz kis rendőr vett részt az alaki foglalkozáson, a legtöbben szüleikkel, nagyszüleikkel érkeztek.

Vendégünk a Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület kutyakiképzője, Lipták Tímea volt, akivel az gazda és a kutya közötti kapcsolatról, a tanulási folyamatokról, a felelős állattartásról, de a kutyakiképzők feladatairól is beszélgettünk.

Hevesi Tamás volt a budapesti Utazás kiállítás egyik sztárfellépője, aki barátaival adott koncertet a HungExpón tartott eseményen. Ott készítettünk interjút.ünk a gyulai származású Hevesi Tamással.

Szerdán délelőtt tartották a Szerelem című komédia sajtónyilvános főpróbáját a Jókai színházban. Tege Antal rendezésében Móricz Zsigmond egyfelvonásos művei elevenednek meg a színpadon, Kovács Edit, Bartus Gyula, Csomós Lajos és Katkó Ferenc főszereplésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában