Intézményvezető

2024.03.30. 11:13

Barna Attila maradt az Eleki Naplemente Idősek Otthonának vezetője

Újabb öt éves időtartamra bízták meg Barna Attilát a Naplemente Idősek Otthona vezetésével Eleken. A régi-új vezető 2019 óta van az intézmény élén, munkáját a dolgozók és a lakók felé is empátia és kiváló szakmai tudás jellemzi.

Vásári Erzsébet

Képalá: Barna Attilának Szelezsán György gratulált elsőként

Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

Továbbra is Barna Attila a Naplemente Idősek Otthona vezetője, akinek a napokban elsőként gratulálhattam – adta hírül Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Ismertette: a márciusi képviselő-testületi ülésen egyhangú szavazással biztosították támogatásunkról az intézményvezetőt és nevezték ki újabb 5 éves időtartamra.

Barna Attila 2019. február 1. napjától az intézmény vezetője, akinek vezetői kinevezése a Naplemente Idősek Otthona alapítói okirata alapján 5 évig, azaz 2024. január 31. napjáig szólt. Az alapító okirat kimondja, hogy az intézmény vezetőjét Elek Város Önkormányzata Képviselő-testülete nevezi ki nyilvános pályázati eljárás útján. Az intézményvezetői pályázatot a jogszabályoknak megfelelően írták ki és bírálták el – tette hozzá a polgármester.

Végül Szelezsán György hangsúlyozta: hálás Barna Attilának az otthon lakói és dolgozói felé mutatott empatikus és kiváló szakmai munkájáért, valamint jó egészséget és további szakmai sikereket kíván neki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában