Testületi ülés

2024.02.02. 10:03

Ilyen kátyúzások és útjavítások várhatók Vésztőn

Az is szóba került a legutóbbi testületi ülésen, milyen útjavításokra lehet számítani a közeljövőben.

Licska Balázs

Forrás: shutterstock

Az Okányi utca nem elkerülő, a külterületi szakasz mezőgazdasági gépek számára készült, hogy megközelíthessék a telephelyeiket – hangsúlyozta Karakas Anikó polgármester Lázár Attila önkormányzati képviselő kérdésére a vésztői testület nemrég tartott ülésén. Hozzátette, hogy márciusban vagy az időjárás függvényében javítások várhatók, de a teljes Okányi utca felújítására jelenleg nincs fedezet a költségvetésben.

Lázár Attila további felvetéseire a városvezető beszélt arról is, hogy a Bem utcát pár éve a Kóti úttól az Akácos utcáig teljesen felújították. A Vasút utcáig nem készült el, mert annyira kritikus állapotban van, hogy 2021-ben is 10 millió forintot kellett volna rá költeni, de nem volt ennyi pénz a kasszában. A Tél utcán szerinte minimális kátyúzásra van szükség. A Berzsenyi utcában voltak javítások, a Csokonai utcánál szintén akadnak kátyúk, de ezt a részt majd a Penny Market felépülése után tennék rendbe, mivel nagy lesz a teherforgalom a beruházás miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában