Kezdeményezés

2024.01.16. 16:11

Februártól izgalmas könytárhasználati játék indul Békéscsabán

A Békés Megyei Könyvtár meghívja a gyermekkönyvtár felső tagozatos olvasóit, hogy jelentkezzenek a 10 hónapon át tartó játékukra.

Dinya Magdolna

Különleges könytárhasználati játékon vehetnek rész a gyerekek

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A felhívás a következő hónapban kezdődik és egészen novemberig tart – tájékoztatott Facebook-oldalán a Békés Megyei Könyvtár. Ígérik, hogy olyan izgalmas és vidám feladványokkal várják a résztvevőket, amik garantáltan tartalmas kikapcsolódást nyújtanak. Fontos tudnivalókra is felhívják a figyelmet. A kérdések csak személyesen és csak az adott hónapban válaszolhatók meg, valamint a már átvett és számozott pecsétgyűjtő füzeteket nem tudják pótolni. 

Várnak tehát minden olyan felső tagozatos olvasót, aki szeretne nyomozni és részt venni ezen a könyvtárhasználati játékon. A gyerekek minden hónapban egy érdekes kérdésre kereshetik meg a választ a kézikönyvek segítségével, a helyes válaszokért pedig pecsétet kapnak a gyűjtőfüzetükbe. Decemberben az összegyűlt 10 darab pecsétet beválthatják egy jelvényre, és a legkitartóbb olvasóik között egy társasjátékot sorsolnak ki. A játékra februártól lehet jelentkezni, a pecsétgyűjtő füzeteket a gyermekkönyvtárban lehet átvenni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában