Születésnap

2023.07.15. 07:48

A 90 éves Julika néninek a gazdagságot az egészség jelenti

Pál Józsefné 90 évesen úgy fogalmazott: 75 éves koráig volt ő nagyon gazdag. Addig ugyanis nem volt beteg. A békéssámsoni Julika néni most ünnepelte születésnapját, a polgármester is felköszöntötte.

Csete Ilona

Otthonában köszöntötte fel Julika nénit a polgármester.

Fotó: Facebook

A születésnapost otthonában kereste fel Annus István polgármester. Julika néni 2 fiút (Józsefet, Sándort) nevelt fel, van 4 unokája (József, Renáta, Alexandra, Vanessza) és 6 dédunokája (Gabriella, Anna, Lívia, Abigél, Benett, Levente).
– Julika nénit nagyon régóta ismerem, tisztelem. Fiáék, Pál Józsiék már évtizedek óta a szomszédaink a szülői háznál, édesanyámékkal összejártak beszélgetni, nosztalgiázni, névnapozni. Julika nénit látva, hallgatva, vele beszélgetve nem gondolunk a mindennapi nehézségeinkre, problémáinkra hanem csak azon merengünk, mi, a fiatalabbak miért panaszkodunk mindenért. Julika néni egy energiabomba, aki még mindent megcsinál a ház körül, a kertben, a háztartásban – fogalmazott látogatása után a polgármester.
Pál Józsefné a termelőszövetkezetben volt növényápoló sok éven át. E nehéz fizikai munka ellenére sose panaszkodott. Azt mondja, hogy mindent megkapott az élettől, amit szeretett volna. Vallja, hetvenötéves koráig volt nagyon gazdag, addig nem volt beteg. Mert a legnagyobb gazdagság az egészségünk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában