Országhatár túra

2023.05.17. 07:27

Hatvanadik születésnapját is ünnepelve körbetekerte az országhatárt a medgyesegyházi Zipperer Viktor

Tizenhét nap után visszaérkezett Medgyesegyházára Zipperer Viktor, aki teljesítette az 1900 kilométeres kerékpáros országhatár túrát. A medgyesegyházi művelődési központ megbízott igazgatójaként és sportemberként is tisztelgett teljesítményével Schéner Mihály Kossuth-díjas festő születésének 100. évfordulója előtt, és saját 60. születésnapja apropóján.

N. SZ.

Örömmel fogadták a helyiek a sportolót.

Forrás: BMH

Április 19-én indult útnak, tizenöt kilós csomaggal a háta mögött tekert napi 120-150 kilométert. Túráját sokan kísérték a közösségi oldalon is, a beérkezés előtt Balogné Süli Beáta szólította meg az érdeklődőket, szorgalmazva, hogy az utolsó kilométereket többen együtt tekerjék a településre Zipperer Viktorral. A Gácsér Béláné vezette Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány is csatlakozott a kezdeményezéshez, a téren családtagok, rokonok, ismerősök, barátok, kollégák fogadták a sportembert, sőt Kraller József polgármester is a kerékpározókkal tartott. Elmondta, az esős időjárás ellenére szívet melengetőre sikerült a fogadtatás.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában