Egészségügyi központ

2023.02.18. 19:48

Új épületbe költöznek az orvosok Bucsán

Új egészségügyi központot alakítanak ki Bucsán, a Kossuth és a Lehel utcák sarkán, erre nyert 208 millió forint támogatást az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében – ismertette Kláricz János polgármester.

L. B.

Új, modern és komfortos körülményeket teremtenek

Forrás: Shutterstock

Az épületben négy rendelő kap helyet. Mind a két háziorvos, mind a fogorvos, mind a védőnő számára itt teremtenek otthont, akik most külön épületekben rendelnek.

Hangsúlyozta, hogy a fejlesztéssel a bucsaiak régi vágya válik valóra. Új, modern és komfortos körülményeket teremtenek egyrészt az egészségügyi alapellátás munkatársainak, másrészt a betegeknek és azoknak, akik a szakemberekhez fordulnak segítségért. Úgy véli, a beruházásnak köszönhetően a szolgáltatás minősége jelentősen javul a faluban.

Most készülnek a kiviteli tervek, és ha minden az elképzelések szerint alakul, akkor jövő tavasszal indulhatnak is a munkálatok – zárta Kláricz János polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában