programok

2021.08.16. 07:02

Kirándulnak, sütik a palacsintákat a tótkomlósi nyugdíjasok

A kánikula ellené­re mozgolódnak a tótkomlósi nyugdíjasok.

Cs. I.

20190820_Tótkomlósi városnap_palacsinta sütés_Tótkomlós_Fotó:Csete Ilona_BMH 20190820 Tótkomlós XVII. Tótkomlósi Napok A háromnapos rendezvény keretében idén hatodik alakalommal rendezik meg a 24 órás nemzetközi palacsintasütést, mely szombaton 14 órakor startol el az Erzsébet ligetben. Fotó:Csete Ilona CSI Békés Megyei Hírlap 20190820 Tótkomlós XVII. Tótkomlósi Napok A háromnapos rendezvény keretében idén hatodik alakalommal rendezik meg a 24 órás nemzetközi palacsintasütést, mely szombaton 14 órakor startol el az Erzsébet ligetben. Fotó: Csete Ilona CSI Békés Megyei Hírlap

Fotó: Csete Ilona

Júniusban a Tisza-tónál jártak. Júliusban egynapos budapesti kirándulásukon hajókáztak Szentendrére és Viseg­rádra. Júliusban öt napot töltöttek az al-dunai kiránduláson. Krska Pálné, a civilek vezetője elmondta, augusztus 20-án, a tótkomlósi napokon jótékonysági palacsintasütést vállaltak. De készülnek még Kiskunhalasra, a csipkemúzeumba és a cserkeszőlői országos nyugdíjas-találkozóra.

/Archív fotó/
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában