beruházás

2020.05.19. 17:49

Megújul a Vöröskereszt csabai székháza

Több mint 35 millió forintból újul meg a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének székháza Békéscsabán – tudtuk meg Nagy Gábortól. A Vöröskereszt főigazgató-helyettese elmondta, hogy az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programon (EFOP) nyertek el európai uniós forrást, amelyből a rekonstrukció megvalósulhat.

P. G.

20200519 Békéscsaba Magyar Vöröskereszt székházfelújítása elkezdődött. Képen: Tóth Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének igazgatója Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

– Fontos célunk, hogy dolgozóink számára jobb körülményeket teremtsünk. A felújítás pedig már ráfért az épületre – ecsetelte Nagy Gábor. – A beruházás részeként az ingatlan hőszigetelést kap és a fűtési rendszerét korszerűsítik. Ezeknek a munkálatoknak a nagy része hamarosan befejeződik, ahogy a raktár felújítása is. Az elsősegélyvizsga-helyszín és az irodák megújítása még tart. Kitért arra, hogy eszközöket is beszereztek. Így például laptopokkal, fénymásolókkal, defibrillátorral és egy kisteherautóval gyarapodott a megyei szervezet.

A beruházás fontos lépés a szervezet életében /Fotó: Imre György/

Az említett EFOP – a Magyar Vöröskereszt infrastrukturá­lis fejlesztései című pályázat keretében összesen tizenegy vöröskeresztes épület újul meg az országban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában