Egy nap az óvodás gyermekekért

2019.05.10. 16:26

Családi napként telt a hét utolsó napja az újkígyósi óvodában

Családi napot tartottak Egy nap az óvodás gyermekekért címmel pénteken az újkígyósi óvodában. Az eseményen az óvónők a Mátyás király és az aranyszőrű bárány című népmese bábelőadással ajándékozták meg a résztvevő családokat. A műsor után zenés vidám hangulatú hangszerbemutató következett.

N.-L. V.

Jpeg

Ezt követően az óvoda udvarán körhinta, ugrálóvár várta az érdeklődőket. Volt csillámtetoválás és pónilovaglás, valamint felnőtteknek vérnyomás- és vércukorszintmérés végeztek.

Beküldött felvétel

A vállalkozó kedvű apukák felajánlásában pedig pörkölt került az asztalokra, és ebéd közben a családok megismerkedhettek és gondolataikat, tapasztalataikat megoszthatták egymással, amely a rendezvény célja volt.

Balogh Lászlóné intézményvezető elmondta, a program egy rendezvénysorozatba illeszkedik bele, amit ez év tavaszán indított el az intézmény a szülői munkaközösség kezdeményezésére és támogatásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában